Endokrinológiai szakrendelés

Endokrinológiai szakrendelésPácienseinket Dr. Balázsovics Judit főorvos, belgyógyász, endokrinológus, diabetológus és nukleáris medicina szakorvos fogadja.

A pajzsmirigy betegségei a sokrétű tünetek miatt gyakran csak későn kerülnek felismerésre. A pajzsmirigy betegségek tünetei lehetnek a testsúly-növekedése, anyagcserezavar (pl. lelassult anyagcsere), memória zavar, alvászavar, bélpanaszok, menstruációs és termékenységi problémák. Igen jellemző a pajzsmirigy alul működése, ami jelentősen a nőket érinti. Gyakori, hogy öröklött hajlam okozza a kialakulását, így a tünetek közt előfordulhat teherbe esési probléma, de akár vetélést is eredményezhet.

Megesik, hogy nyaki ultrahangvizsgálat során véletlen kerül felfedezésre, valamilyen göb ciszta, vagy a nyak tapintása során rendellenességet, csomót érez a páciens. Hasonlóképpen a CT vizsgálat során felfedezett mellékvese eltérések, vagy az esetlegesen magas vérnyomás másodlagos okainak kivizsgálása okán kerül sor a további vizsgálatokra.

Fontos, hogy időben felismerjük ezeket a tüneteket és kivizsgáltassuk magunkat!

Az anyagcsere betegségek másik jelentős részét teszi ki a cukorbetegség. A cukorbetegségnek vannak megelőző állapotai, amelyeknél, ha kiszűrik a betegséget, helyes életmódváltással nagyon sok évet lehet nyerni. Lappangó betegségre utalhat a nagyfokú fáradékonyság, az indokolatlan éhség kialakulása, hízékonyság, diéta és mozgás ellenére sem csökkenő testsúly.

Amennyiben úgy érzi a felsorolt tünetek alapján érintheti Önt ez a betegség, javasoljuk, hogy kérjen Tőlünk konzultációs időpontot, a megadott elérhetőségeken!

Rendelési idő: 2017. január 5-től minden csütörtökön 13.00 órától 15.00 óráig.

A szakrendelés díja:
- Endokrinológiai kivizsgálás (első konzultáció): 17.000 Ft
- Kontroll vizsgálat: 12.000 Ft
- Csak receptírás: 2.000 Ft

Bejelentkezés az endokrinológiai szakrendelésre:
Telefonon: +36 1 505 8888
E-mail: info@pet.hu

Bejelentkezés, időpontkérés online!