Jogi nyilatkozat

A Pozitron Diagnosztika Kft. a diagnosztikai tevékenységet minden tekintetben a betegek érdekében, azok jelentkezései vagy a beutaló gyógyintézet kérésére végezzük. A vizsgálat elott, a vizsgálat alatt és a vizsgálat után minden tekintetben betartjuk az Egészségügyi Törvényben foglaltakat, úgy a betegek, a vizsgálatok és a vizsgálatot végzo személyek tekintetében.

A használat feltételei
A jelen honlapot ("Honlap") látogató felhasználók a Honlapot saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a Pozitron-Diagnosztika Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Pozitron-Diagnosztika) bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

Információk
A Pozitron-Diagnosztika minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek.

A Pozitron-Diagnosztika nem szavatol a Honlapon található tények, adatok vagy más információ hitelességéért, és nyomatékosan elhárít minden felelősséget és kötelezettséget a Honlapon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem a Pozitron-Diagnosztika-t, sem a Honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

Védjegyek, domain nevek
A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A Pozitron-Diagnosztika által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket senki sem jogosult üzleti céllal használni, illetve mindenki köteles tartózkodni a Pozitron-Diagnosztika jó hírnevének megsértésétől.

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga
A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Pozitron-Diagnosztika-t illeti. A Pozitron-Diagnosztika a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Hivatkozások, linkek
Ha Ön a Honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért a Pozitron-Diagnosztika abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a Honlapon található hivatkozással jutott oda.

Az adatok biztonsága
A Honlap bizonyos részeinek megtekintéséhez azonosításra szolgáló információkat kell megadnia, amivel Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait azonosítása céljából a Pozitron-Diagnosztika felhasználja. A Pozitron-Diagnosztika a birtokába került adatokat kizárólag azonosítási célra használja, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, valamint azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A Honlapot látogatóktól származó visszajelzések
A Pozitron-Diagnosztika a részére a Honlapot látogatók által elküldött információkat nem őrzi meg.
Vizsgálataink
Ultrahang vizsgálatok

A vizsgálattal diagnosztizálható belgyógyászati, endokrinológiai, urológiai, nőgyógyászati, ízületi és érproblémák, még a konkrét panaszok kialakulása előtt, ezért kiválóan alkalmas szűrővizsgálatként is. A vizsgálatokhoz szakorvosi beutaló nem szükséges. Részletek...

Mammográfiai vizsgálat

Központunkban digitális mammográfiai vizsgálatot végzünk, amely meghaladja a hagyományos mammográfiás vizsgálat hatékonyságát! Pozitív eredmény esetén, szövettani vizsgálat elvégzésére is van lehetőség a helyszínen. Részletek...

PET-CT

A PET-CT vizsgálattal tünetet még nem okozó kis méretű daganat is felismerhető, ezáltal lehetővé válik, hogy segítségével számos egyéb vizsgálat elkerülhető legyen. Részletek...

Cardio-CT

Központunkban működő egyik legmodernebb sokszeletes CT berendezés a milliméternél is vékonyabb szeletekben készít képeket a mozgó szívről. Részletek...

Tüdőszűrés CT-vel

Az alacsony sugárdózissal készült tüdő CT vizsgálattal a röntgenfelvételen még nem látható gócok is felismerhetők. Részletek...

Legfrissebb híreink
Információk
Tanúsítványaink